Bili

De zakelijke website

Online een vliegengordijn bestellen is makkelijk en snel

Zoek je een manier om ongewenste insecten buiten je huis te houden? Dan is een vliegengordijn de beste optie. Moderne vliegengordijnen zijn absoluut niet lelijk of onaangenaam om doorheen te lopen. Ze zijn in verschillende sterke en toch zachte kunststoffen uitgevoerd, en hebben aantrekkelijke patronen en kleurencombinaties. Vliegengordijnen zijn makkelijk passend te maken en hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Welke soorten vliegengordijnen zijn er op de markt

Er zijn diverse bedrijven met een uitgebreid assortiment van dit product. Populaire versies van vliegengordijnen zijn onder andere de volgende typen.
• Kralengordijnen zijn gemaakt van één of meerdere vormen al dan niet transparante kralen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende aantrekkelijke kleuren en kleurcombinaties. Er zijn ook gordijnen waarbij de vormen van kralen elkaar afwisselen en zo de ingang van je huis een aantrekkelijke extra uitstraling geven.
• Vliegengordijnen met een edelmetaallook (koper, messing, zilver, goud) blinken prachtig in de zon en hangen door hun gewicht, nadat er iemand doorheen is gelopen, direct weer recht naar beneden.
• Kattenstaarten, de bekende zachte strengen, zijn extra aangenaam om doorheen te lopen, ook voor huisdieren en kinderen. Ze worden wel iets sneller stoffig de andere typen vliegengordijnen.
• Gordijnen van PVC worden vaak gemaakt door verschillende draden of holle tubes aan elkaar te rijgen. Deze vliegengordijnen zijn basic, praktisch en erg goedkoop in de aanschaf.
• Vliegenhorren zijn eenvoudige insectenwerende toevoegingen aan ramen.

Waar vind je online vliegengordijnen

Er zijn verschillende bedrijven online te vinden die voor een goede prijs vliegengordijnen leveren. Vaak zit er een garantie van een aantal jaar op deze producten, en kunnen ze makkelijk thuis op maat worden gemaakt. Vliegengordijnen zijn er in verschillende prijsklassen: van een euro of 20 tot prachtige decoratieve gordijnen van meer dan €100. Als je ze vandaag bestelt hangen ze meestal morgen al bij jou thuis.