Bili

De zakelijke website

Geen onderhoud aan je gras meer

kunstgras laten leggen

Ben je er ook klaar mee dat je ieder jaar je grasveld in de tuin in moet zaaien, en dat je nog geen mooi groen gazon hebt? Met kunstgras laten leggen ben je van dit probleem af, je hebt niet alleen een prachtige tuin maar hoeft hier ook geen onderhoud meer aan te plegen. Geen kale plekken meer, en kinderen kunnen er zomer en winter op spelen. Ook na een regenbui hoef je niet bang te zijn dat kinderen het grasveld kapot lopen of er kale plekken ontstaan.

kunstgras laten leggen

Veilig voor kinderen

Heb je speeltoestellen in je tuin staan waar kinderen lekker op kunnen klimmen klauteren, dan is het veilig om bij kunstgras laten leggen ook aan valdemping te denken. Hierdoor zorg je ervoor wanneer de kinderen vallen, door de valdemping zij niet zo hard op het gras terecht komen. De specialisten van grasengroenkunsgras.be kunnen dit ook voor je verzorgen, de valdemping leg je alleen aan rondom de speeltoestellen en is niet nodig in je volledige tuin.

Aanleg van je complete tuin

Je kunt naast kunstgras laten leggen ook gebruik maken van de andere diensten, heb je bijvoorbeeld een schutting die geplaatst moet worden ben je bij grasengroenkunstgras.be ook aan het goede adres. Wat er ook gedaan moet worden, je kunt altijd een beroep doen op de specialisten om te genieten van een schitterend eindresultaat waar je jaren plezier van hebt. Ook voor kantopsluiting om het verzakken van de gras te voorkomen, kun je bij het bedrijf laten verzorgen.