Bili

De zakelijke website

Een goed gesprek op de lounge ligbedden

Afgelopen week weer even met een oude vriend afgesproken. We lagen in de lounge ligbedden bij mij in de tuin en het was heerlijk ontspannen. We hadden elkaar al een tijd niet gezien dus in het begin was het een beetje ongemakkelijk. Je moet dan weer even wennen aan elkaars energie ofzo, even weer connecten. Na een uurtje kwam het wat losser, we hadden steeds meer diepgaande gesprekken en een uur later zaten we alle twee verhit op de lounge ligbedden de ene discussie na de ander aan het voeren. We hadden weer een vonk. Ik was even vergeten dat dit zo lekker bij ons werkte, gewoon echt genieten van elkaars gespreksstof en energie krijgen omdat we zoveel op dezelfde lijn zitten. Op een gegeven moment vroegen we ons ook af waarom we elkaar zo weinig zien. Het komt er steeds niet van. Dit heeft denk ik meerdere redenen, maar het was ook duidelijk dat het goed was, het komt wel wanneer het komt. Een goede zienswijze denk ik. Je vindt elkaar wel weer wanneer het tijd is. En ik merk dat ik na zo’n avond weer helemaal opleef, je hebt echt even weer helder.

Dutch-Riviera-Logo-header