Bili

De zakelijke website

Drie fantastische vakantieparken in Frankrijk. Waar ga jij naartoe?

Ben je nog op zoek naar een heerlijke vakantie in Frankrijk? In dit artikel lees je over drie verschillende vakantieparken in Frankrijk die zeker een bezoek waard zijn. Welke kies jij?

Domaine de Litteau

Domaine de Litteau is een geliefd, prachtig vakantiepark in Le Perron in Normandië. Ben je dus op zoek naar een leuk vakantiepark midden in de natuur? Dan is dit park mogelijk een goede optie voor jou en je gezin! Nog een pluspunt: Je bent maar een uur rijden van de kust verwijderd. Een dagje relaxen aan het strand is dus zeker een optie als je hier vestigt. In dit park vindt je een mooi zwembad, een leuke BMX parcours en een klimpark. Je bent daarnaast snel in de bossen voor een prachtige wandeling of fietstocht. Wil je op vakantie met de hond Frankrijk? Dan is dit ook het ideale park voor jou! Wanneer je het van te voren aangeeft mag je namelijk gewoon je lieve huisdier meenemen.

Les Dunes de Contis

Het mooie park Les Dunes de Contis ligt in het prachtige stadje Saint-Julien-en-Born in Aquitaine. Op dit park ben je 5 kilometer van het strand verwijderd. Binnen no time sta jij dus met je voeten op het witte zandstrand! Op het park zelf is ook veel te doen. Ook kinderen worden prima vermaakt op dit park. Er is namelijk volop animatie en entertainment. Daarbij zijn er meerdere zwembaden met leuke glijbanen. Wanneer je een sporter bent kan dat ook hier. Er is namelijk ook een sportterein aanwezig op deze camping. Wanneer je hier vestigt moet je ook absoluut de Dune du Pilat bezoeken. Dit zijn de hoogste duinen van heel Europa. Ze zijn  namelijk wel 107 meter hoog! Nog een belangrijk detail: Ook op dit park zijn huisdieren toegestaan.

Les Rives de Condrieu

Het prachtige park Les Rives de Condrieu ligt aan de rivier de Rhône. Houdt je van veel natuur? Dan zit je op dit park goed. Dit vakantiepark Frankrijk ligt namelijk in het mooie gebied van het nationaal park ‘Pilat’ waar je volop kunt fietsen en mooie wandelroutes kunt volgen. Daarnaast zit je ook niet ver van de grote, mooie stad ‘Lyon’ af. Ook zeker een bezoekje waard. Daarnaast is dit park ook erg geschikt voor kinderen. Dit park heeft namelijk 2 zwembaden, een animatieteam en een leuke minigolf baan.