Bili

De zakelijke website

Doorzichtig tafelzeil

Ben je creatief of handig, dan is het knutselen met doorzichtig tafelzeil erg leuk. Je kunt niet alleen met het zeil zelf knutselen, maar ook bijvoorbeeld de tafel waarop je verft beschermen door een placemat van dit zeil te gebruiken. Ook kan je je hele tafel ermee bedekken om alle onhandigheden voor te zijn.

Knutselen

Wil je met het tafelzeil zelf knutselen dan zijn er veel mogelijkheden. Op internet kan je veel leuke ideeën vinden om creatief met zeil bezig te zijn. Je kunt, alleen of samen met de kinderen, een uniek tafelkleed maken door met watervaste verf jouw creativiteit zijn werk te laten doen. In het verlengde hiervan kan ieder gezinslid een unieke placemat maken. Dit is ook leuk als activiteit voor een kinderfeestje. Ook jouw zelfgemaakte, unieke douchegordijn behoort tot de mogelijkheden.
Heb je een nieuw tafelzeil gekocht, dan kunnen de goede stukken van het oude zeil perfect voor knutselen gebruik worden. Ditzelfde geldt voor het restantje dat je overhebt na het op maat knippen van het zeil. Kom maar op met die zelfgemaakte slinger van vlakken of andere gekke figuren. Je kunt ze verven in de kleuren die je leuk vindt. Ook kan je aan de slag om kleine of grote tassen, schorten, portemonnees, bakjes, etuis of wat jouw fantasie je ingeeft, te maken. Als je jouw eigen design zeil in je keukenkastjes legt, vang je twee vliegen in één klap: je keukenkastjes zijn beschermt en jouw keuken is uniek.

Als je zelf geen restanten of oud zeil hebt, dan kan je ook nog milieubewust aan de slag. Veel verkopers van tafelzeil hebben een goede oplossing voor de verwerking van de restanten van hun zeil gevonden door het aan te bieden in de vorm van knutselpakketten. Door de combinatie van flexibiliteit en stevigheid zijn de kleinste restanten nog goed knutselmateriaal.