Bili

De zakelijke website

Bescherm je huis wanneer je op vakantie bent

Kijk jij ook altijd zo uit naar vakantie? Heerlijk even weg naar een plek waar niemand iets van je nodig heeft en waar je even helemaal tot ontspanning kan komen. Maar kun je wel echt lekker op vakantie ontspannen wanneer je weet dat je huis onbemand is? Het is natuurlijk geen fijn gevoel dat jij drie weken in het buitenland zit, terwijl iedereen zo je huis binnen kan komen wanneer ze dat echt willen. Bekijk meer op Somfy.be om te kijken wat jij nog meer kan doen om je huis te beschermen terwijl je op vakantie bent, in plaats van alleen de tweede auto op de oprit te zetten, mits je die ook hebt. 

De nieuwste raamdecoratie

Somfy is er niet alleen om je huis te beveiligen, ook kunnen ze je huis slim maken. En wat bedoelen we dan met slim maken? Het huis kan de nieuwste technische snufjes hebben, zodat jij zelf nog wat hoef te doen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste raamdecoratie. Denk hierbij aan geconnecte rolgordijnen, vouwgordijnen en horizontale jaloezieën. Nu heeft natuurlijk elke raamdecoratie winkel deze soorten gordijnen, maar weet je wat deze gordijnen speciaal maakt? Deze gaan automatisch open en dicht, zonder dat je hiervoor hoeft op te staan of ze een opdracht hoeft te geven via de telefoon of tablet.

Een sensor doet het werk voor jou

Hoe werkt dit dan? De gordijnen worden bestuurd door een sensor. De sensor kan bijvoorbeeld waarnemen dat de zon schijnt. In de winter gaan de gordijnen dan vanzelf open om zonlicht binnen te krijgen en tegelijkertijd het huis op te warmen. Maar in de zomer gaan de gordijnen juist vanzelf dicht wanneer de sensor de zon waarneemt, want dan wil je graag je meubilair en planten beschermen tegen de zon en daarnaast moet het natuurlijk zo koel mogelijk zijn in je huis, in plaats van zo warm mogelijk in de winter. Dus de sensor kan waarnemen wanneer de gordijnen wel of niet open moeten, ideaal voor wanneer je niet thuis bent of stiekem een klein beetje lui bent.