Bili

De zakelijke website

Zakelijke tip: paraplu’s bedrukken met logo

paraplu logo

paraplu's bedrukken met logoHet geven van een juist relatiegeschenk kan erg lastig zijn. Gelukkig is dit niet altijd het geval, paraplu’s bedrukken met logo is bijvoorbeeld een erg leuk geschenk. Ik als ondernemer zijnde doe altijd erg hard mijn best om mijn personeel gemotiveerd te houden. Dit doe je door afwisselend werk te geven, regelmatig een personeelsuitje te organiseren en door leuke geschenken te geven. Pas geleden wilde ik mijn personeel verrassen met een leuk cadeau. Mijn bedrijf bestond namelijk tien jaar. We zouden gaan borrellen en een cadeau vond ik wel gepast. Toen ik hierover nadacht leek het mij ook wel leuk om wat naar de klanten te sturen.

Breed assortiment!

Ik kende gelukkig een leuke webshop voor relatiegeschenken. Bij Lavista vind je namelijk de beste geschenken voor de leukste prijzen. Het is hier namelijk mogelijk om de producten te laten bedrukken. Je kunt er dus een leuke tekst op zetten en het plaatsen van het logo van je bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Bij de webshop kun je onder andere de volgende producten laten bedrukken:

  • ballonnen
  • mokken
  • aanstekers
  • paraplu’s
  • petten

paraplu's bedrukkenDit zijn slechts een aantal voorbeelden van producten die hier te bestellen zijn. Het bedrijf biedt dus enorm veel aan en daarom is het bijna altijd mogelijk om hier een goed geschenk voor de klant en/of het personeel te vinden. Ik heb hier al een aantal keer wat besteld en dit keer liet ik Paraplu’s bedrukken met logo. Uit ervaring weet ik dat de kwaliteit van de producten erg hoog is en dat het erg snel binnenkomt. Ik had dan ook hoge verwachtingen en ik kon niet wachten tot dat ik het aan mijn personeel en klanten kon geven.

Goede service!paraplu logo

Voordat ik het wist had ik de producten al in huis. Toen ik ze voor het eerst zag kwam ik al meteen tot de conclusie dat paraplu’s bedrukken met logo echt een aanrader is. Ze zagen er namelijk erg goed uit. Ik had het jublieum erop laten zetten en ook het logo van mijn bedrijf was duidelijk zichtbaar. Ik was erg benieuwd naar wat mijn personeel ervan zou vinden. Tijdens het borrellen gaf ik iedereen een paraplu en hier kreeg ik al veel leuke reactie’s. Iedereen vond het erg origineel en zakelijk.

Mijn personeel vond het dus een leuk cadeau. Ik stuurde de relatiegeschenken vervolgens naar al mijn klanten. Ik had een hoop producten gekocht en ik had dus genoeg voor alle klanten. Een paar dagen nadat ik ze verstuurd had kreeg ik al meteen veel leuke reacties  van klanten. Ze vonden het mooi dat mijn bedrijf al zolang bestaat en buiten dat vonden ze paraplu’s bedrukken met logo ook echt een aanrader. Een paar klanten hebben zelfs gevraagd waar ik dit gedaan heb. Ik vertelde toen dat ik dit dus bij Lavista gedaan had. Ik heb dus een leuk geschenk uitgekozen en een groot voordeel is nu dat er reclame voor me gemaakt wordt. Veel mensen lopen nu met een paraplu rond met het logo van mijn bedrijf er op!