Bili

De zakelijke website

Betalen was nog nooit zo eenvoudig met mijn paysafecard

mijn paysafecard

Betalen met en betaalpas vanaf een rekening is verleden tijd. Banken zijn grote bedrijven die zich verschuilen onder de overheid en veel geld verdienen op geld waar jij hard voor gewerkt hebt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om weg te gaan bij een bank, maar wat zijn de alternatieven. Er bestaat natuurlijk crypto wat de kans heeft om veel stabieler en beter te zijn voor de economie, maar dat is het nu nog niet. Het is nog niet stabiel en fluctueert heel veel. Wat zou dan een andere optie zijn? Mijn paysafecard. Dit is een kaart die je kunt kopen met het geld van jouw rekening of met contant geld in een winkel. Vervolgens kun je met deze kaart op heel veel verschillende plekken aankopen doen. Zo zit je niet vast aan een bank en hoef je ook niet de hele dag met bakken contant geld rond te lopen. Deze pas kun je zelfs gebruiken om online aankopen te doen.

mijn paysafecard

Neosurf

Neosurf online is een soort paysafecard waarmee je aankopen kunt doen online. Zo kun je met contant geld allerlei bestellingen plaatsen op webshops zonder dat hier een bank of andere instantie aan te pas komt. Deze pas is volledig anoniem en daarom volledig vrij van jouw gegevens. Zo kun je anoniem aankopen doen op het internet en weet niemand dat jij dit item bestelt hebt. 

Kan ik neosurf en paysafecard overal gebruiken?

Nee helaas kun je nog niet overal gebruik maken van deze kaarten, maar op de grote webshops in Nederland, België en de rest van Europa kun je wel gebruik maken van deze betaalmethoden. Ook zijn er veel kleine bedrijven die deze vorm van betaling accepteren. Er zijn jaarlijks wel veel meer websites die deze vorm van betalen integreren met hun website.