Bili

De zakelijke website

Werken volgens het CMR verdrag

CMR

Wil je aan de slag gaan met wegvervoer dat over de grenzen in Europa gaat? Dan is het belangrijk om de zaken rondom het CMR verdrag op orde te hebben. Dit verdrag is gesloten tussen vele landen binnen Europa en enkele buiten het continent. Het is een overeenkomst waarin internationaal vervoer van producten over de weg is geregeld. Wanneer je hier veel mee bezig bent, dan is het voor jou dus zaak om alles ook op orde te hebben.

Houden aan de regels

Het is zaak om je te houden aan de regels zoals die zijn opgesteld. Wanneer je dit niet doet, dan kan dit tot problemen leiden. Het is bijvoorbeeld zaak om te beschikken over de CMR vrachtbrief. Dit is een bewijs dat je buitenlands transport op de juiste manier kan verzorgen. Het is fijn om te weten dat je deze brief wel relatief gemakkelijk kan laten verzorgen door met een specialist te werken. Die kan alles dan op orde maken zodat je er geen zorg meer om hebt.

Kleine investering van grote waarde

Zorgen dat je de zaken rondom CMR op orde hebt vraagt om een kleine investering. Dit kan echter juist wel ook grote voordelen met zich meebrengen. Het is namelijk ook direct een manier om te voorkomen dat je grote boetes oploopt omdat je de zaken niet op orde hebt wanneer je internationaal gecontroleerd wordt. Het is dus eigenlijk altijd beter om de vrachtbrief en andere zaken gewoon op orde te hebben. Dit is het slimst.