Bili

De zakelijke website

Wat doet theleansixsigmacompany.be?

Heb je weleens gehoord van theleansixsigmacompany.be/? Dit is de Belgische webpagina van The Lean Six Sigma Company. Een fantastische organisatie, vinden we zelf. Maar, wat doen zij dan precies? Dat gaan we je in deze blog vertellen. Lees dus gauw door!

Continu verbeteren

The Lean Six Sigma company helpt andere organisaties om zich continu te blijven verbeteren. Dit wordt gedaan door een medewerker van die organisatie op te leiden aan de hand van een verbetertraject. Zo wordt de eerste verbeterslag meteen gemaakt voor de organisatie waar hij of zij zelf werkzaam is. Aan de hand van allerlei verschillende tools en methodes uit de Lean en Six Sigma principes wordt er dan gewerkt aan een specifieke doelstelling. Iemand van The Lean Six Sigma company begeleidt deze medewerker en leert hem of haar de nodige technieken en theorieën om het project tot een goed einde te brengen. Doordat dit wordt aangeleerd tijdens het project, kan die medewerker na afloop ook zelf verder gaan met nieuwe projecten, zonder daar nog begeleiding bij nodig te hebben. Dit is wel afhankelijk van de cursus die hij of zij heeft gevolgd.

Verschillende belts

Net als bij veel vechtsporten wordt er binnen de Lean Six Sigma structuur gewerkt met kleuren banden, of belts, die aangeven hoeveel kennis en ervaring een persoon van Lean Six Sigma heeft. Denk aan een gele, groene of zelfs zwarte band. Deze hoef je in tegenstelling tot bij de zojuist benoemde vechtsporten niet gedragen te worden. Het wordt vaak aangegeven op het certificaat dat hij of zij ontvangt na het afronden van de opleiding.

Ook werken aan verbetering?

Heeft het bovenstaande je interesse gewekt? Overweeg dan eens om zelf aan de slag te gaan met Lean Six Sigma. De wereldwijd gebruikte verbetermethode werkt namelijk fantastisch en zorgt ervoor dat de organisatie zichzelf continu kan blijven verbeteren!