Bili

De zakelijke website

Wanneer kan je N26 gebruiken en wat zijn de voordelen?

Betalingen

N26 is een nieuwe, online bank is erg aan het groeien is. Wie kan er gebruik maken van N26 en wat heb je daarvoor nodig? En waarom is N26 zo populair? N26 werd in 2013 opgericht en heeft sindsdien een flinke groei doorgemaakt. Iedereen kan hier een mobiel account aanmaken en gebruik maken van alle voordelen. Hoe werkt N26? Bij deze online bank krijg je een gratis bankrekening voor op je smartphone. Je ontvangt hierbij geen pasje, maar je kunt er wel een MasterCard aan linken, zodat je wereldwijd kunt afrekenen en geld kunt openen. 

De voordelen van N26

Wat zijn de voordelen van N26? Je kunt onder andere kosteloos internationaal geld overmaken in 19 verschillende valuta. Daarnaast kun je MasterCard gebruiken zonder extra kosten te betalen wanneer je in het buitenland gaat pinnen. Een ander voordeel is dat je de app erg makkelijk kunt gebruiken. Zelf stel je een limiet in en markeer je transacties om het voor jezelf overzichtelijker te maken. Je krijgt ook een melding wanneer er een nieuwe transactie heeft plaatsgevonden. Heb je interesse in een mobile account bij N26 maar wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Lees de ervaringen en reviews van N26 hier. 

Betalingen

Zijn er ook nadelen?

De N26 app is dus voor iedereen en overal ter wereld. Je kunt ook eenvoudig contact opnemen met de klantenservice wanneer je vragen hebt. Wel is alles in het Engels, en dit kan dus een nadeel zijn. Ook kun je bij N26 maar één rekening openen en niet via iDeal betalen.