Bili

De zakelijke website

Waarom lenen bij Santander voor een renovatie?

persoonlijke lening afsluiten

We leven tegenwoordig in tijden waar de prijzen door het dak heen gaan. Niet alleen gas en benzine zijn duur, ook de huizenprijzen blijven maar stijgen en stijgen. Men kan haast geen nieuwe woning meer betalen en daarom lijkt een verbouwing/renovatie vaak de betere optie; dit is ook vaak het geval. Het gevolg hiervan is dat ook aannemers het erg druk hebben en hun prijzen verhogen. Het renoveren van (een deel van) je woning kan je dan ook veel geld kosten en de meeste mensen hebben hier simpelweg de middelen niet voor. Mensen stellen de renovatie van hun keuken, badkamer en tuin steeds maar uit, dit is echter nergens voor nodig. Bij Santander kan je op een veilige manier een persoonlijke lening afsluiten waarmee jij je renovatie aan huis en/of tuin kan financieren.

Voordelen

Een persoonlijke lening afsluiten bij Santander brengt een hoop voordelen met zich mee. Wanneer jij van te voren precies weet wat je wilt verbouwen en een goed, gestructureerd plan heb, dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Allereerst zul je moeten bepalen wat de renovatie zal gaan kosten. Wanneer je een duidelijk overzicht hebt van de verwachte kosten, kan je in gesprek gaan met Santander. Vervolgens zal alle relevante data van de persoonlijke lening vastgelegd worden op voorhand. Denk hierbij aan de looptijd, de maandelijkse lasten, de hoogte van de rente en natuurlijk het gewenste bedrag. Wanneer alles rond is, dan ontvang je in één keer al het geld op je rekening en kan je gelijk aan de slag met je renovatie.

persoonlijke lening afsluiten

Waarom Santander?

Santander heeft een aantal erg belangrijke voordelen die andere kredietverstrekkers niet hebben. Zo krijg je bij Santander persoonlijke service en wordt alles afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Ook Santander is er van op de hoogte dat een verbouwing nog wel eens duurder uit kan vallen dan op voorhand berekend. In deze gevallen kan je altijd in contact gaan met Santander om in gesprek te gaan over de mogelijkheden en om eventueel wat geld bij te lenen. Bij Santander heb je alle nodige mogelijkheden en komen we er altijd samen uit.