Bili

De zakelijke website

Tweedehands betonplaten kopen bij Dallebeton

tweedehands betonplaten

De mogelijkheid om tweedehands betonplaten aan te schaffen is mogelijk via Dallebeton. Dit bedrijf bestaat al tien jaar en levert regelmatig bestellingen in België en Noord Frankrijk. De vele voordelen van deze gebruikte platen is dat deze zeker een tweede ronde mee kunnen gaan. Bovendien ligt de prijs een stuk lager dan de nieuwe modellen, maar qua kwaliteit doet het niet onder tegenover de nieuwe modellen.

Omdat wij al een tijd op zoek waren, naar een betaalbaar product die wij als vloer op de grond konden leggen, zijn wij hier terecht gekomen. Voordat wij hier een bestelling hebben geplaatst, zijn wij eerst in gesprek gegaan met dit bedrijf. Vooral omdat wij geen idee hadden wat mogelijk was om op de vloer te leggen.

tweedehands betonplaten

De keuze is op tweedehands betonplaten gevallen

Na het gesprek zijn wij er een heel stuk wijzer op geworden. Vooral welk model vloerplaten wij het beste konden gebruiken en hoe dik deze moesten zijn. Want er zijn diverse soorten hier te bestellen. Dik, dun groot en nog groter. Elke plaat kan niet zomaar overal voor gebruikt worden en daarom was dit informatieve gesprek zeker heel leerzaam. Inmiddels hebben wij een bestelling hier geplaatst en het wachten is op de levering zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan.