Bili

De zakelijke website

Kwaliteit met akoestiek!

Iedereen die werkzaam is op het kantoor weet maar al te goed dat akoestiek noodzakelijk is om de concentratie hoog te houden. Hier dient iedere ondernemer rekening mee te houden dat het ook op de juiste wijze gemonteerd wordt. Doe je dit niet goed heeft het natuurlijk geen “nut” en wordt het gezien als alleen maar een sierstuk.

3d wonderwall HL 02

Bij ons op het kantoor baalde ik ook altijd van het feit dat ik iedereen kon verstaan. Op zich niet erg maar als je geconcentreerd te werk wilt gaan kan ik dit er niet bij hebben. Doordat ik dit aan mijn werkgever had voorgelegd zijn we gezamenlijk op zoek gegaan naar een oplossing. Ik vond het onwijs belangrijk om contact te blijven houden met het team, echter wel op een manier zodat niemand gestoord wordt.

Door op het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van akoestiekbycvousplait.be. Hier is het mogelijk om goede akoestiek te krijgen zodat het werk op de juiste manier uitgevoerd blijft. Sinds dat wij dit hebben besteld en dat het gemonteerd is weet ik maar al te goed dat ik dit veel eerder had moeten regelen! Top service voor een zeer betaalbare prijs.