Bili

De zakelijke website

Vakantie vieren op Koh Phangan

Koh Phangan

Bij een vakantie naar Thailand denk je eigenlijk aan een lekker warm land waar je allemaal mooi stranden hebt waar je dan kunt gaan zwemmen en dan ook weer terug rijdt op een scooter door een stukje ongetemde natuur. Dit is ook wat het eiland Koh Pahngan je kan bieden. Hier zul je dan een heerlijke vakantie kunnen boeken en genieten van het allermooiste eiland. Je hebt hier namelijk mooie stranden met echte palmbomen waardoor je meteen een echt vakantie gevoel zal hebben. Bovendien is dit ook nog eens een bestemming wat zeer populair is onder jongeren. Je kunt hier namelijk in het nachtleven ook heerlijk gaan feesten. Dat is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen.

Wat heeft het eiland niet?

Het eiland staat dus eigenlijk bekend om lekker feesten en dan overdag aan het strand liggen terwijl je geniet van het lekker weer. Voor vele is dit alles wat een vakantie moet hebben en je zult dan ook zien dat dit zeker ook de moeite waard is om hier heen te gaan. Ook wanneer je niet echt een feestbeest bent zul je hier de vakantie van je leven kunnen hebben. Het zal namelijk niet allemaal alleen maar om alcohol draaien. Er zijn veel toeristische plekken die je kan bezoeken en waar je de mooiste foto’s kan maken.

Koh Phangan

Een overnachting

Er zal gelukkig ook meer dan genoeg plek zijn voor een overnachting. Je kunt er namelijk voor kiezen om in een hotel te gaan zitten, maar ook nog verschillende bungalows. Zorg er wel voor dat je op tijd bent met reserveren. Zoals al eerder is gezegd is dit een feest eiland en is het snel volgeboekt. Zelfs met alle hotels en mogelijkheden die er zijn. Mocht je niet op het eiland zelf kunnen overnachten kun je ook op het vaste land overnachten en met de boot naar het eiland gaan.